0 Yorum

Samsung Z9005 Redwood İlk Tizen İşletim Sistemli Samsung

19:44
Intel ile birlikte Samsung'un üzerinde uzun senelerdir çalıştığı mobil işletim sistemi Tizen'i kullanan ilk Samsung akıllı telefonun tanıtımı gerçekleşti. Tizen mobil işletim sistemi ile birlikte gelen yeni akıllı telefon modeli Samsung Z9005 Redwood video ile birlikte gün yüzüne çıktı.

Samsung Z9005 Redwood

Android'in sahibi konumunda bulunan Google'a güvenemediği için Samsung'un olası bir Google anlaşmazlığında kullanacağı işletim sisteminin Android'e arayüz olarak oldukça benzediği görülüyor. YouTube videosu altına yorum yazan bir kullanıcının yorumu ise oldukça ince ve esprili olmuş:
Android, sen misin o?
Kapının ardındaki Android midir bilinmez ancak Tizen'in ardında Android varmış gibi durduğu için kullanıcının Samsung'u tiye alan bu ironik sorusu oldukça da beğeni almış durumda. Bu Asyalılar neden her şeyi kopyalar ki, neden?!

Sonuç itibariyle Tizen projesi tam anlamıyla hayat buldu ve yakında piyasada Tizen'li akıllı telefonların da yer edineceğini belirtmek gerek. Buyrunuz Tizen'li Samsung Z9005 Redwood'un TizenExperts tarafından YouTube vasıtasıyla yayınlanan inceleme videosu:

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Aç-Kapat