5 Yorum

Apple iPhone Reklamı

11:52

iPhone 5 Tek Elle Tutulur 


iphone5 hands on
iPhone 5 Tek El
iPhone 5'in tanıtımının yapılmasının ardından bir çok çevrede hayal kırıklığına neden oldu. Elle tutulur pek bir yeniliğin ve gelişmenin olmaması hayal kırıklığına etken oldu.



Ancak kullanıcıya her zaman çok iyi reklam yapabilen ve tam anlamıyla "pazarlamacı" olan Apple biraz ironik biraz da gerçekçi olarak iPhone 5'in elle tutulur yenilik içerdiğini YouTube'da yayınladığı reklamda göstermiş bulunuyor.

Apple bu video reklamla, büyük ekran fobisi olan kullanıcılara tek elle telefon kullanmanın daha hoş olduğunu ve bunu iPhone 4s den biraz daha büyük olan yeni iPhone'ları  iPhone 5'te de yapabileceklerini anlatmış.

Buyrunuz Apple'ın elle tutulur yeniliği(!)

    

5 Yorum:

  1. iPhone varsa adaya düşmeye razıyım22 Eylül 2012 14:25

    Şekli yeter... bir de S3'ü gözünüzün önüne getirin sabun kutusu gibi :D
    Ayrıca sayın teknolojimanya yazarları iPhone daha ne yapsın uçak bile uçuruor, uzaya dahi gidiyor(uçmuyor yalnız :D ) ne bileyim nice aklıma gelmeyen şeyleri yapıyor hangi yeniliği yapsın artık yani insaf ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesela aldığı parayı haketsin ve bizi ışınlasın ;)
      İşin şakası bu, ancak Türkiye satış fiyatının 3 bin tl'lerde olması ve buna karşılık selefi 4s'ten pek üstün yanının olmaması büyük çoğunluğu hüsrana uğrattı.

      Sil
  2. Bazılarının üzerine yağmur yerine para mı yağıyor nedir?! 3 bin küsür lirayı iPhone 5 için ne demeye verecekler?!

    iPhone 5'in yaptıklarını hatta yapamayacaklarını yapabilecek akıllı telefonlar varken niye illa "elma"?!
    Bu milletin şu telefonlara verdiği paraları toplasalar yepyeni bir "elma" ya da Samsung kurulurdu be! Ne zengin bir milletmişiz, senede iki kez telefon değişenler bile eski telefon kullanıcısı oldu artık vay be...

    YanıtlaSil
  3. İnadına Apple inadına iPhone25 Eylül 2012 11:39

    Apple ve iPhone sataşmaktan bir bıkmadınız! pes yani! Kimseye zorla satmıyorlar ya iPhone u ister al ister alma, basit sanırım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cenk diyor ki:27 Eylül 2012 11:09

      Sataşmaktan bıkmadılarsa bazıları da savunmaktan bıkmadı nedir bu Apple iphone fanboyluğu. Acaba size apple(elma!) gizliden ödememi yapıyor?! Dikkat edin çürük çıkmasın elma!

      Sil

 
Aç-Kapat