2 Yorum

Ubuntu Edge Sketchfab 3B Sanal Modelini İnceleyin

14:44
Daha önce haberini yapmış olduğumuz ve haberde teknik özellikleri ve videosu bulunan Ubuntu Edge akıllı telefonu incelemek isterseniz tıklayın.

Ubuntu Edge Sketchfab 3D

Gelen tepkilerden anlaşılan Ubuntu Edge Linux çevreleri dışında da oldukça beğeni toplamış bulunuyor. Özellikle tasarımı ve kasası sevilen Ubuntu Edge'i yakından görmek isteyenler mutlaka vardır. Genelde akıllı telefonların kasaları oldukça önem arz eder ve bazen albenisi düşük olan akıllı telefonları üstün donanımları olmasına rağmen tercih etmeyen kullanıcılar olabiliyor.

Ubuntu Edge net köşeleri ve benzersiz tasarımını daha da gösterebilsin diye Aerilius isimli bir 3B sanatçısı Sketchfab isimli 3B model inceleme sitesine Ubuntu Edge için bire bir model koymuş bulunuyor. Yazının sonuna eklediğimiz interaktif Sketchfab eklentisi ile Ubuntu Edge akıllı telefonunun sanal modelini farenizin hareketleri ile inceleyebilirsiniz.

Ubuntu Edge akıllı telefonunun modelini gölgeleme, ışıklandırma, yansıtıcı render seçenekleri ile inceleyebileceğiniz interaktif uygulama:


TeknolojiManya BLOG

2 Yorum:

  1. epey bir şekil ama biraz kalın mı sanki

    YanıtlaSil
  2. süper lan :D telefonlar bir şekkıl oldu hep.
    onunkisi bu şekkıl şununkisi şu şekkıl lakin ki bu böyle değildir
    yav şu ekrana yansıyan yazıyı bir okuyamadın oca çevirdim telefonu ama bir okunmadı

    YanıtlaSil

 
Aç-Kapat