4 Yorum

Android Telefonunuzla Rahatlayın

17:31
Günün sonunda yorgun düşüyorsunuz ve bu yorgunluğu atmak, stresinizi yok etmek mi istiyorsunuz? Veya bebeğiniz uyumuyor, sürekli ağlıyor yani kolik mi? O halde bu haber tam size göre demektir.

Android işletim sistemli akıllı telefonunuzla yorgunluğunuzu çok kolayca atabilirsiniz. Sizin için incelemesini yaptığımız Music Therapy For Sound Sleep ile bu durumları kolayca rahatlayarak aşabilirsiniz. Aşağıda bulunan görseli bile oldukça rahatlatıcı olan bu uygulama kesinlikle rahatlatıyor ve uyutabiliyor. Uygulamanın ana ekranı ilk fotoğraftaki gibi kurulum sonrası sizi bu ekran karşılayacak.

Music Therapy For Sound Sleep
Music Therapy For Sound Sleep

Uygulamada mevcut bulunan yağmur sesiyle, okyanus esintisiyle, kumsalda karaya vuran dalgalar arasında yürüyüş sesiyle, bazen bir ateşin cızırdayışını ya da derinden ve uzaklardan gelen yağmurlu günün gök gürültüsü sesiyle, kuşların cıvıltısı, balinaların o eşsiz ve tuhaf sesleriyle doğayla bütünleşmeniz hiç de zor olmayacak.
Music Therapy For Sound Sleep

Uygulamanın dili İngilizce ancak İngilizce bilmiyorsanız çok da sorun olmayacaktır bir iki adımla rahatlatıcı sesleri dinlemeniz işten bile değil. Saatin sağ yanında yani orta bölümdeki alana tıkladığınızda dinlendirici bir müzik eşiliğinde önayarlı bir dinleti seçmeniz mümkün olacak. Bu bölümdeki tavsiyem "Dropping Stars" yazan dinletidir. Piyano dinletisinin yanında okyanus dalgaları ve damlayan su sesi ile başka dünyalara geçiş yapabilirsiniz tabi ki diğer 5 seçeneğin arasında size daha uygun olanı mevcut olacaktır.
Bu arada belirtelim ki uygulama ücretsiz olduğundan önayarlı seçenekleriniz arasında 5 tanesini ücretsiz dinliyorsunuz diğerlerini ücret karşılığı edinebilirsiniz

Music Therapy For Sound Sleep

Kendi tarzınızı oluşturmak için "Mixer On" yazan bölüme dokunmanız yeterlidir. Dokununca aşağıdaki bölüm ekranınıza gelecek. Eğer sadece doğal sesler olsun müzik olmasın derseniz pause tuşuna dokunmanız yeterlidir.


Music Therapy For Sound Sleep

Dilediğiniz sesi seçebilir, ses hacmini artırıp azaltabilir ve yaptığınız ayarları "Save" ile kaydedebilirsiniz. veya resetlemeniz de mümkün.

Bu terapi uygulamasının güzel bir yanı da sizi uyandırabilecek şekilde alarm olarak ayarlamanıza müsaade etmesidir. Saat simgesine tıklayınca karşılanacak bölüm "Alarm Time"

Music Therapy For Sound Sleep

Eğer bu güzel dinletiler eşliğinde uyumak istiyorsanız ve bir süre sonra da uygulamanın kapanması haliyle bataryanızın dolu kalmasını isterseniz terapi uygulaması buna da olanak sağlıyor. Uygulamanın "Play Time" kısmına dokunun ve kaç saat veya dakika sonra kapanması gerektiğini ayarlayın.
Music Therapy For Sound Sleep

Ve dilerseniz oynatma modunu da "Single" yazan bölüme dokunarak belirleyebilirsiniz böylece dinletiniz defalarca, bir kere veya rastgele olamak kaydıyla çalacaktır.

Uygulamayı yorgun bir gününüzün veya sürekli ağlayıp uyumayan kolik bebeğiniz muhtemelen çaresi olacağını düşünüyoruz.

Uygulamayı Google Play marketten indirmek için tıklayın

4 Yorum:

  1. tişikkirlir sipirmin. :) ay kafam balon gibiydi on dakka olmadan beynim açıldı resmeeen tişikkirlirrrrr :)

    YanıtlaSil
  2. İlginç bir teşekkürmüş ya da tişikkir mü demeli... :)

    YanıtlaSil
  3. Android işe uçmak uhuuuu O:-)

    YanıtlaSil
  4. yukarıdaki yorumcuların kafalar on numara ya da uygulamanın etkisiyle olmuş :-D

    YanıtlaSil

 
Aç-Kapat