4 Yorum

iPhone 5'e Yeni Özellikler

19:16

Işınla bizi iPhone; Yakında... :)


Apple'ın iPhone'un kabiliyetlerini çok daha ileriye taşımak adına sarf ettiği eforların ardı arkası kesilmiyor. Sürekli olarak iPhone ve iOS üzerinde çalışan Apple yayınladığı iki yeni reklam videosuyla iPhone 5'e yeni özellikler eklediğini gösteriyor.  Apple'ın ne kadar iyi bir pazarlamacı ve reklamcı olduğunu da gösteriyor bu iki video.

Şu an diğer alt model iPhonelar için de -en azından iPhone 4 için de- bu özelliklerin gelip gelmeyeceği bilinmiyor.

30 saniyelik bu iki reklamdan ilki alışverişi ne denli kolaylaştırdığını, gitarınızı çok iyi akord edebileceğinizi, gezegenleri keşfedebileceğinizi, bir maddenin periyodik tablo özelliklerine ulaşmak gibi bir çok kolaylığı getirdiğini görüyoruz.




Bir üçüncü parti uygulaması olmaksızın iOS ile bunları yapabilmek güzel. Diğer ikinci reklamda ise Passbook ile her çeşit biletinizi Passbook uygulaması ile uyumlu olmak kaydı ile cebinizde arşivleyebileceğinizi gösteriyor Apple.

Samsung'un tabletlerinde kullandığı yazılan içeri formülize etme özelliğinin iPhone da geleceği görülüyor. Evinizin aydınlatmalarını iPhone ile tonlamak ve seçtiğiniz renk ile aydınlatmak, cebinizde rubik küp taşımak gibi yeni özelliklerin ikinci videosu, buyrun.

4 Yorum:

  1. güzel haber ve appleın pazarlamacı olduğuna katılıyorum

    YanıtlaSil
  2. Apple farkını yine ortaya koymuş.

    YanıtlaSil
  3. Güzel. Apple en iyi mobil şirketidir. Kendim iPhone 5 ile. ucuz cep telefonu

    YanıtlaSil

 
Aç-Kapat