Bir Yorum

VRS Mega Man-Pram: Skoda'dan Dev Bebek Arabası

16:40
Bazı babaların çocuklarını bebek arabasında gezdirmekten pek haz etmedikleri gibi bir gerçek var. Bu durumu oluşturan en önemli sebeplerden birisi de bebek arabalarının çok "kadınsı" olmalarının etkisi olduğunu düşünen araba üreticisi Skoda, Octavia vRS araçlarının üçüncü neslini de kutlamak adına biraz(epey) farklı bir tasarıma sahip bebek arabası üretmeyi düşünmüş ve bir prototip üretmiş de: VRS Koca Oğlan Bebek Arabası


VRS Mega Man-Pram

Tam çevirisini yapınca böyle bir anlamı var lakin başlıkta biraz daha uygun olanını yazdık. Tamamen erkekler için dizayn edilmiş olan bu dev bebek arabası oldukça fonksiyonel ve tutamacı olan bir ATV kullanıyormuş gibi bir izlenim oluşturuyor.

1000 kişilik İngiliz babanın oluşturduğu bir gruba "nasıl bir bebek arabası istersiniz?" sorusunu yönelten şirket yetkilileri gelen fikir ve önerilerin sonunda böyle bir tasarımı uygun bulmuşlar.

Ancak klasik bebek arabalarını "kadınsı" bulan erkeklerin bir kısmı, bu dev bebek arabasını beğenirler mi yoksa "çok mu çok abartmışsınız?!" diye sorarlar mı henüz bir kanaat oluşmuş değil.

VRS Mega Man-Pram                   VRS Mega Man-Pram bebek arabası


20 inçlik gerçek lastiklerin yanı sıra oldukça fonksiyonel olan bebek arabasının "paket" özellikleri ise şöyle:
  • Yan aynalar
  • Fren lambaları
  • Uzun mesafeli farlar
  • Hidrolik süspansiyon
  • Her zemine göre 20 inç lastik tekerlekler
  • Sportif dış görünüş
Bunlar gibi başlıca özellikleri olan bir oyuncak aslında bu bebek arabası. Bebek çantalarını ve kişisel ekipmanları taşımak için oldukça uygun ve güvenli. Tekerleklerinin de çap mesafesi sayesinde ortalama bir araç yüksekliğinde olan bu bebek arabasının aniden gözden kaybolması ve parktan aşağı doğru habersizce yol alması pek de olası görünmüyor. Herhalde böyle büyük bir koca bebek oyuncağını kimse gözden kaçırmazdı.

Skoda yetkilileri şu an için bu bebek arabasının satılacağına dair planları olmadıklarını belirtseler de yaptıkları tanıtım ile biraz da olsa gelecek tepkilere göre hareket edeceklerdir.

Teknoloji Manya Blog

1 Yorum:

 
Aç-Kapat