0 Yorum

Alternatif Video Platformu Bakseyret

14:49
Yerli video platformları arasında olan Bakseyret.com isimli siteyle ilk kez karşılaşınca onu biraz incelemek istedim. Diğer bir çok video paylaşım sitesinin uygunsuz içerikleri barındırdığı gibi bir gerçek mevcut. Şiddet, çıplaklık, terör propagandası gibi envai çeşit zararlı içerik popüler platformlarda tam manasıyla kol geziyor. 

video

Bu platformlarda bonzai gibi son dönemin belalı sentetik uyuşturucu maddesinin reklamlarından, IŞİD örgütünün propaganda videolarına kadar bir çok uygunsuz ve zararlı içeriği görmek mümkün. Her ne kadar yerli platformlarımız daha hassas yayın politikası güdüyorlarmış gibi bir izlenim verseler de daha fazla ziyaretçi ve hit adına yerli sitelerimiz de ahlaki değerleri göz ardı ediyorlar.

Bakseyret video izle seyret

Tam da bu noktada bakseyret.com ailece güvenle kullanım için uygun olduğunu daha ilk açılış sayfası ile gösteriyor. Eğer siz kendiniz veya çocuğunuz için uygunsuz içeriklerden arındırılmış bir video paylaşım sitesi arıyorsanız bakseyret.com sizler için oldukça doğru bir platform olacaktır.

Üç bölümden oluşan sitede video ağırlıklı olmak üzere eğlenceli fotoğraf ve oyun paylaşımları da yapılıyor. 

Bakseyret oyun oyna

Siteyi ziyaret etmek için tıklayın bakseyret.com

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Aç-Kapat