0 Yorum

Windows 9 Videosu Sızdırıldı

17:31
Windows 8 ile tarih olan başlat menüsünün kullanıcılardan aldığı olumsuz tepkileri kulak ardı etmeyen Microsoft bir sonraki Windows sürümü olması beklenen Windows 9'da başlat menüsünü yerine koymuş görünüyor.
windows 9 video

Windows 8'in aşırı yenilikçi olması nedeniyle ağır eleştiri alması Microsoft'un devrim olarak tanımladığı gözdesini itibarsızlaştırmış ve bir çok kullanıcı işletim sistemi değişikliğiyle tepkisini daha net ortaya koymuştu. Sonucunda da Linux ve OSX bu tepkinin kazanan tarafları olmuştu. 

windows 9 workspaces çoklu masaüstü

Başlangıç ekranı, tüm ekranı kaplayan uygulama mağazasının kullanım güçlüğü üstüne bir de başlat menüsünün yokluğu ve daha bir çok radikal değişiklik kullanıcıların büyük bir kısmını Windows 8'den uzak tutmuştu. Görülen o ki Microsoft Windows 9'da uygulama mağazası dahil çoklu masaüstü(workspaces) özelliği ile Linux işletim sistemlerine oldukça öykünmüş.

windows 9 store mağaza

Bu süreçten iyi dersler çıkaran Microsoft önümüzdeki aylarda tanıtmayı planladığı Windows 9'u efsane olarak anılacak şekilde tasarlamak istiyor zira bu videodan sonra Windows 9'un çok beğenildiğini ve efsaneleşebileceğini söyleyebiliriz.

windows 9 başlat menüsü

Bu video sonrası Windows 9'un gelmesini iple çeken yorumcuların sayısı kayda değer. İşte Windows 9 Başlat Menüsü videosu:

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Aç-Kapat