0 Yorum

İTÜ Çekirdek "Big Bang" Girişimcilik Programı Final Ayağı

12:40
Üniversite yönetimleri, devletimiz ve TÜBİTAK’ın yanı sıra çeşitli şirket ve vakıfların da desteği ile üniversite öğrencilerine beyin fırtınası yapma olanağı verilen İTÜ Çekirdek gibi organizasyonlar ülkemizin gelişimi adına oldukça önemli. Çeşitli yenilikçi fikirlerin yanında eskiye ait bir çok sorunsalı çözmeyi hedefleyen bir çok alt programı bünyesine katan “kuluçka programı” sayesinde üniversite öğrencileri kendi programlarının desteklenmesini sağlayabiliyorlar.

itü çekirdek big bang

Üniversitelerimizde son yıllarda büyük bir destek ve katılımcı ile yürütülen girişimcilik çalışmalarında İTÜ de Çekirdek programı ile yer alıyor.

Resmi Duyuru


İTÜ Çekirdek’te, katılımcılara başarılı bir iş hayatının kapılarını açacak olan, 29 Kasım’daki final yarışmasıBig Bang” (Büyük Patlama) için geri sayım başladı. 1000 başvuru arasından bu yıl ilk kez “Genel Kategori” ve “Bulut Bilişim Kategorisi” olmak üzere iki farklı alanda seçilen 29 aday, “fikirlerini işe dönüştürmelerini sağlayacak olan şirketlerini” kurabilmek için yarışıyor.
Ön Kuluçka ve Hızlandırıcı dönemi boyunca iş planını hazırlayıp, projesini geliştiren İTÜ Çekirdek girişimcilerini, şirketleşme aşamalarında finanse edebilmek amacıyla düzenlen, aynı zamanda girişimci grupları gerçek dünyadaki ticari hayata hazırlayan İTÜ Çekirdek Big Bang 2014, 29 Kasım’da İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yapılacak.
İtü_çekirdek.png
İTÜ Çekirdek Big Bang süresince girişimci grupların içinde bulundukları rekabet ortamı, sinerji ortamı, ürün geliştirme süreci, iş planı hazırlama süreci, yatırımcılarla tanışma ve çeşitli networking olanakları gibi imkanlar girişimcilere gerçek bir ticari hayatı yaşatırken; Big Bang ödülleri projelerin sanayiye başarıyla aktarılması için çekirdek sermayeyi sağlayacak.
Ödüller:
5 Mobilyalı Ofis ve Çekirdek sermaye
100.000 TL Elginkan Vakfı Teknoloji Ödülü
50.000 TL Cardtek Group Özel Ödülü
50.000 TL Pozitron Özel Ödülü
25.000 TL Ege Kimya Özel Ödülü
10.000 TL Agito Özel Ödülü
60.000 $ Microsoft Azure Kullanım Hakkı Ödülü
10.000 TL İşnet Özel Ödülü
5.000 TL Cloudturk Özel Ödülü
4.250 TL Daha.net Özel Ödülü
Girişimcilerin jüri karşısına çıkacağı İTÜ Çekirdek Big Bang heyecanına siz de ortak olun.

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Aç-Kapat