Bir Yorum

OUYA'nın Son Hali Hazır

11:38

Andorid yüklü oyun konsolu OUYA son halini aldı

Kickstarter'ın en çok ses getiren projelerinden olan OUYA Android oyun konsolu Haziran ayında çıkacak duruma geldi. 

İlk dönemlerinde şeffaf kutulu bir görüntüsü olan OUYA'nın ilk hali aşağıdaki görseldeki gibiydi.

OUYA İlk Hali
OUYA İlk Hali
Proje ekibinin önce oyun kollarını yeniden dizayn etmesi sonrasında da küp görünümündeki, konsolun "beyni" olan birimi yeniden tasarlamasıyla OUYA sürekli bir değişim gösterdi

OUYA Konsol
OUYA Konsol

Görsel olarak daha fazla "albenisi" olan bir tasarıma yönelen ekip, şu an için ana renkler olarak siyah ve koyu gümüş renklerini konsola uyarlamışlar. Bu el kadar oyun konsoluna canlılık katmışlar.

OUYA android Son Hali
OUYA'nın Son Hali
Önümüzdeki günlerde oyun konsoluna destekçi olup bağış yapan kişiler OUYA konsoluna sahip olabilecekler ancak diğer oyuncular Haziran ayını beklemek durumundalar.

OUYA fiyat olarak 99$'lık bir etiketle yurtdışında satışa sunulacak. Tek oyuncu koluyla gelecek olan OUYA ikinci ve diğer kollar için ise her birisi 50$ lık bir ücretle alınabilecek. Konsolun yarısı fiyata bir gamepad hiç mantıklı değil, "çok ticari" bir yaklaşım ve çoğu oyun severin tepkisini çekmiş durumda.

OUYA Android oyun konsolunun Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ve gelirse hangi zamanda hangi fiyatla geleceğine dair bir bilgi mevcut değil.

OUYA üzerinde oyun kalitesini görmek adına yakın zamanda phandroid tarafından yayınlanan bir video, OUYA için biraz haksızlık yapılıyor gibi çünkü oldukça iyi grafikler sunduğu görülüyor. Nihai sonuç elbette pazara geldiğinde belli olacak. Buyrun video:


   
OUYA Oynanış Videosu

Teknoloji Manya Blog

1 Yorum:

 
Aç-Kapat