Bir Yorum

Elmayı "Apple" Yapan Olgu: Reklamlar!

12:42

Apple'ın teknoloji dünyasındaki yeri bir bakıma zengin kız/oğlan gibi. Havalı -cool- ve oldukça şekilci bir şirket Apple. Her zaman Apple ürünlerinin rakiplerine göre albenisi çok daha yüksek olmuştur. Örneğin bir iPhone tasarımını gölgede bırakacak ürünü henüz görebilmiş değiliz ancak iPhone'a öykünen ürünler yok değil!

apple

Apple'ın farklı olması ve hep farklı olanı piyasaya çıkararak teknolojik devrimler yapması neden "havalı" bir şirket olduğunun göstergesi. Kötü mü bu peki? Hayır bilakis teknoloji dünyasının "ucube" ürünlerden arınmasında Apple'ın yerini oldukça önemli kılıyor. Windows ve MAC'lere dair anıları canlandırınca bile şirketin ne kadar ileri görüşlü kişilerce yönetildiğini düşünüyor insan. Steve Jobs...

Aynı ileri görüşlü kişilerin bir önemli noktaları daha var ki o da oldukça iyi birer pazarlamacı olduklarıdır; ikna et ve parasını al!.. Elbetteki bu ikna yeteneğini her platformda değerlendiriyor Apple. Albenisi olan ürünleri afişe etmek için de etkili reklamlar sunmasını çok iyi biliyorlar.

Uzun lafın kısası Apple yine bir reklam yayınladı ve oldukça güzel, seyri keyifli... Çektiği fotoğraflar oldukça kaliteli olan iPhone 5'in reklamı.
İnsanların iPhone'u başarılı bir kamera olarak kullanması üzerine kurgulanmış başarılı bir reklam aslında.

Buyrun mevzu bahis olan video:

   
Teknoloji Manya Blog

1 Yorum:

 
Aç-Kapat