2 Yorum

elementary OS Luna Çıktı

09:46
Ve beklediğimiz gibi oldu. elementary OS Luna resmi sitedeki geri sayım haberimizden bir süre sonra yayınlandı. elementary os Luna geliştiricilerinin sürpriz yapacaklarını bekliyorduk ve öyle de oldu.

elementary OS Luna released
Oldukça kararlı ve hafif bir dağıtımı elde ettiklerini belirten eOS Luna geliştiricileri Linux dağıtımını resmi siteye koydular.

elementary os Luna 32 bit ve 64 bit işlemcilere uygun olarak her iki seçenek için de indirilebilir olarak geldi. İndirme linkinde 10$ yazsa da bu bir bağış miktarı ve dilerseniz orayı sıfır yaparak elementary OS Luna'yı torrent ile veya direkt olarak indirebilirsiniz.

Aynı zamanda eOS Luna ile birlikte eOS işletim sisteminin ürünlerin satılmaya başlandığı resmi mağaza olarak kullanılan wepay.com dan dilediğiniz eOS ürününü alabilirsiniz

eOS Luna sürüm videosunda da göreceğiniz üzere oldukça hızlı ve çoklu işlem yeteneğinde başarılı bir işletim sistemi sizleri bekliyor. eOS Luna için OSX takliti diyenler olabilir bu doğru değildir ya da Pear OS 7'yi henüz görmemişlerdir bunu söyleyenler. eOS Luna topluluğu ve geliştiricileri asla OSX klonu yapmadıklarını daha önce de belirtmişlerdir.

elementary os Luna:


Linux'un güvenli kanatları altında sisteminizin en düşük donanımlı bilgisayarlar da bile takılmadan, yorulmadan nasıl çalıştığı görmek isterseniz işte buyrun; bu şık ve de kararlı işletim sisteminin tanıtım videosu:


Teknoloji Manya BLOG

2 Yorum:

  1. şekli koymuşlar yine ;) inceleme yazısı gelecek mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 12.04'ün azizliğine uğradık sanırım halledinceye kadar inceleme yazısını veremeyeceğiz.

      Sil

 
Aç-Kapat