2 Yorum

AllThingsD: iPhone 5s 10 Eylül'de Geliyor

07:00
Apple'ın ürün lansmanı yaptığı etkinliklerden daha önce de bizleri haberdar eden AllThingsD'nin bildirdiğine göre iPhone 5S ve büyük ihtimalle iPhone 5C de Teknoloji devi Apple'ın bir sonraki iPhone etkinliği kapsamında 10 Eylül günü kullanıcılara taıntılacak. Resmi olarak bir bilgi henüz gelmiş ve etkinlik tarihi doğrulanmış olmasa da çok büyük ihtimalle 10 Eylül günü iPhone 5S ve iPhone 5C modellerinin tanıtılması bekleniyor.

 iPhone 5s

Yeni iPhone 5'lerin daha büyük ekranlı ve yanı sıra plastik kapaklı düşük bütçeli modellerinin gelmesi bekleniyor. iPhone 5S konsept tasarımlarını görmek isterseniz Ucuz iPhone 5S ve 5 Mini Böyle Mi Olacak? başlıklı yazımıza bakabilirsiniz. iPhone 5S tasarımı için, sızan iPhone 5S görsellerinden çok da fazla farklı olmayacağı yönünde beklenti mevcut.

Gelen bilgiler iPhone 5S çıkış tarihinin 10 Eylüldeki tanıtımın hemen akabinde belirlendiği yönünde . Bu bilgiler dahilinde iPhone 5S ve iPhone 5C 20 Eylül günü tanıtımdan 10 gün sonra çıkacak.

Aynı zamanda en yeni iOS sürümü olacak olan iOS 7 de etkinlik kapsamında gösterilecek. iOS yüklü cihazların çehresini baştan aşağı değiştirecek olan yeni iOS 7 için de Apple hayranları heyecanla beklemekteler.

label: iPhone 5S ve 5C ne zaman çıkacak


2 Yorum:

  1. bunlarda Samsung gibi seriye bağlayacaklar anlaşılan iphoneW ya kadar gider artık !

    YanıtlaSil
  2. Büyük posta. IPhone 6 hakkında ne. Ne iPhone 5S ve 6 özelliği fark olmalıdır? en ucuz iphone 5

    YanıtlaSil

 
Aç-Kapat