0 Yorum

SimCity Mac Sürümü Çıkış Tarihi

16:16

Oyuncuların herhangi bir oyuna ulaşmak adına bekleme sıralarında "her zaman olmamakla" birlikte genelde şöyle bir dizilim vardır:

PS< > Xbox > PC(Windows) > Mac > PC(Linux- yeni rakip )

Bazen bu dizilim X oyunu için ters yüz olsa da oyunlar ekseriyetle piyasaya bu halkayı takip ederek sürülüyorlar. Yaklaşık olarak bu halkayı takip eden oyunlardan bir tanesi de SimCity şehir simülasyon oyunu. Tutkunu olanlar zaten bilirler ancak Mac yüklü bilgisayarlarına oyun çeşitliliği arayan kullanıcılar için de çok güzel bir oyun seçeneği olabilir SimCity.

Daha önce açıklanan 11 Haziran çıkış takvimini çeşitli sorunlar nedeniyle atlayan yapımcılar, SimCity Mac sürümünün çıkış tarihini 29 Ağustos olarak belirlemiş durumda. SimCity fiyat olarak 40$ lık bir etikete sahip ve üst paket sürümü olan deluxe seçeneği için ise 60$ lık bir fiyat belirlenmiş durumda. 2 milyonluk bir satış rakamı halihazırda bulunan SimCity, Mac sürümüyle bu rakamı daha da yukarıya çekecektir.

Eğer SimCity oyununu PC için satın aldıysanız Origin hesabınızla Mac için ücretsiz olarak indirebilir ve oyununuzu dilediğiniz gibi çalıştırabilirsiniz.

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Aç-Kapat