0 Yorum

Facebook'a Yeni Özellik Durum Güncellemeleri Düzenle

19:44
Facebook'un en çok eleştirilen yanlarından birisi "Durum Güncelleme Düzenleme" opsiyonunun aktif halde olmamasıydı. Başta Google Plus ve Tumblr gibi popüler  bir çok sosyal ağda mevcut olan bu özellik nihayet Facebook'a da geldi.
Durum Güncellemeleri Düzenle

Eğer paylaştığınız bir durum güncellemesinde yazım hatası, maksadını aşan söylem gibi durumlar ortaya çıkarsa Facebook'a eklenen bu yeni özellik sayesinde bu tarz aksaklıkları düzenleyebilir-düzeltebilirsiniz. Ancak yapılan düzenlemeler "düzeltildi" olarak arkadaşlarınıza ve takipçilerinize sunulacak bunun da anlamı arkadaşlarınız düzenleme yapmadan önceki orijinal durum güncellemenizi görebilecekler. Kısacası yazdıklarınıza yine dikkat etmeniz gerekiyor.

Daha önceden paylaştığınız ve bir çok yorum ile beğeni alan paylaşımlarınızı silmeden düzeltmeniz gerektiğini düşünüyorsanız paylaşımınızın sağ tarafındaki "aşağı ok" bölümüne tıklamanız ve açılan alt sekmelerden "Düzenle" kısmına tıklamanız yeterli. İşleminizi bitirdikten sonra "Düzenlemeyi Bitir" diyebilirsiniz.

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Aç-Kapat