0 Yorum

Ezcool miniPAD Fiyatı ve Özellikleri

17:29
Tablet dünyasında yer  edinebilmek için sürekli olarak kendisini bu alanda yenileyen ve geliştiren Ezcool'un şık ve çok uygun fiyatlı yeni tableti Ezcool miniPAD'in fiyatına ve özelliklerine biraz değinelim.

Ezcool miniPAD

Ezcool miniPAD'in en farklı yanı çok ince olması bu yönüyle tablet piyasasındaki emsallerinin bir adım önünde bulunan miniPAD, aşağıdaki görselde de tasvir edildiği gibi kurşun kalemden bile ince.

Ezcool miniPAD

Yalnızca 6.8 mm kalınlığıyla elde tutuş konusunda oldukça beğenilen bir deneyim sunan miniPAD performans/fiyat oranıyla da hayli beğenilmiş durumda. İnceliğini One Glass ekran teknolojisine borçlu olan miniPAD incelebilmek için biraz bataryadan da taviz vermiş durumda.

Ezcool miniPAD'in boyutlarının detaylı bilgileri aşağıdaki görselde bulunmaktadır.

Ezcool miniPAD

Fiziksel özellikleri ile farklı bir albeni oluşturan miniPAD tablet pc gramaj olarak da oldukça hafif ve sadece 300 gr. Fiyatı satış kampanyası nedeniyle şimdilik yalnızca 349 TL olan Ezcool MiniPAD hepsiburada.com üzerinden satışa sunulmuş durumda. Belirtelim ki ilk satış etkinliği için belirlenen bu fiyat sınırlı sayıdaki miniPAD için geçerli. Uygun fiyatlı iyi performans sunan bir tablet pc almayı düşünenler için oldukça iyi bir seçenek miniPAD.
Ezcool miniPAD

Üzerinde USB girişi bulunan miniPAD bu sayede günümüzde sıklıkla kullanılan 3G Mobil modemleri harici de olsa destekliyor. Benzer bir şekilde miniPAD'i USB desteği sunan klavye ve de fare ile kullanabilmek USB girişi sayesinde mümkün oluyor.

Ezcool isimli firmanın kendisini geliştirmeye ve kullanıcı güveni oluşturmaya yönelik olarak miniPAD'de ölü piksel sorunu oluşması durumda tableti yenisi ile değiştirme garantisini vermesi oldukça önemli zira bir çok tablet üreticisi bu sorunun kullanıcının tablet pc'yi yanlış kullanması nedeniyle oluştuğunu söyleyerek ölü piksel neticesindeki mağduriyetleri gidermediği biliniyor.

Ezcool miniPAD

Ezcool bu yönüyle de önemli bir artı sağlamış oluyor. Bazı tabletler o kadar kötü görüntü kalitesine sahip olabiliyorlar ki bazen bu tablet ölü doğmuş diyesi geliyor insanın, ölü piksel onun yanında ne ki... :)

Ekranından piksel yönüyle söz etmişken şu önemli hususu da belirtelim, Ezcool miniPAD'in 7.9 inçlik ekranında IPS teknolojisini kullanmış durumda bu da piksel yoğunluğunun 160 ppi gibi oldukça etkin bir çözünürlüğün sunulmasına olanak veriyor. 178°'lik görüş açısı vaat eden miniPAD IPS teknolojisi sayesinde canlı ve dolgun renkte görüntü sunabiliyor.

Android 4.2 işletim sistemi ile gelen miPAD Apple'ın iPad serilerine oldukça benziyor. Bilhassa da alüminyum arka kapak ve çerçeve aksamı ile iPad 2'yi andıran miniPAD uygun bütçeli tablet arayanlara hem şık hem de yüksek performanslı bir alternatif olmuş durumda.

Bu arada Apple'ın her tasarımdan nem kapması nedeniyle bir çok ürünü yasaklatma ve aleyhte dava açıp tazminat edinme hastalığının miniPAD için de tekrar nüksetmemesi umalım. Apple'ın kompleksli olduğunu düşündüğümüz bu noktada miniPAD'in de iPad benzerliği nedeniyle tasarımından davalanması işten bile değil.

Ezcool miniPAD Teknik Özellikleri

  • Android 4.2 işletim sistemi
  • 7.9 inç 5 farklı noktadan çoklu dokunmatik WVGA 1024x768 çözünürlüklü 160 ppi IPS Ekran
  • 16 GB dahili hafıza + 32 GB kadar microSD desteği
  • Cortex A7 4 çekirdekli işlemci
  • 1 GB DDR3 RAM
  • miniHDMI desteği
  • 2 MP kamera
  • USB 2.0
  • 7 saat video seyretme olanağı sunan Lityum Polimer batarya
Ezcool miniPAD
Sonuç olarak makul fiyata iyi bir performans sunabilen Ezcool miniPAD tasarımındaki şıklığıyla da alınabilirliği olan bir tablet pc. Özellikleri bakımından Ezcool miniPAD benzeri bir tablet almayı düşünenler hepsiburada.com'daki tanıtım kampanyasına özel 349 TL'lik satış etiketli ve sınırlı sayıdaki miniPAD'i tablet değerlendirmelerinde ilk sıraya koymalarını tavsiye ederiz.

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Aç-Kapat