Bir Yorum

Vodafone İzlanda Türk Hackerlarca Hacklendi

16:05
İsmi pek duyulmayan Agent isimli Türk hacker grubu son dönemde patlak veren dinleme skandallarına tepki olarak Vodafone İzlanda web sitesini hackledi.

Vodafone İzlanda agent hack

TheHackerNews.com isimli siteden de duyurulan eylemin detaylarında ise hacklemenin NSA'e tepki olduğu bildiriliyor. Vodafone İzlanda ana sayfasındaki mesajlardan birisi "NSA mola vakti" Diğer yandan Vodafone İzlanda'nın açılış sayfasına bırakılan mesajın altındaki hashtaglerde Amerika Birleşik Devletleri'ne ve İsrail'e de tepki mesajları içerdiği görülüyor.

Son günlerin en çok tartışılan yaşadışı takip ve dinleme işlemlerine Vodafone İzlanda'yı hackleyerek tepki koyan Agent isimli Türk hacker grubu bu eylemle ülkemizde olmasa da hacker dünyasında oldukça ses getirmişse benziyor. Neden Vodafone? sorusuna ise Türkiye'deki 3 büyük iletişim şirketinden birisi olmasını ve İngiliz şirketi olmasını cevap olarak sunan grup, NSA-İngiliz iş birliğine vurgu yapmak istiyor.

Kendilerini Anonymus lamerlarının dışında tanıtan grup Osmanlıcı, Turancı olarak bilinmek istiyor. Agent hacker grubunun etkinliği ve büyüklüğü ise bilinmiyor.

1 Yorum:

  1. birde kızıl zihniyetli yalnızca ülkesine zarar veren redhack denen bela var ya da redkek mi diyek :D

    YanıtlaSil

 
Aç-Kapat