Bir Yorum

Google'dan Yarışma: Türkiye'nin Harikaları

23:15

Google Türkiye'deki yetenekli öğrencileri ödüllendirecek

Doodle Türkiye
Doodle Türkiye


Google'ın özel zamanlarda ana sayfasındaki logosunu değiştirmesine neredeyse artık herkes aşina olmuş durumda. Bu işlemi "Doodle" olarak adlandırıyor Google.

Türkiye için anlamlı günlerde de Doodle yapıyor Google. Yakın zamanlarda çeşitli akılda kalan ve internet kullanıcıları tarafından Google'ı alkışlatan çalışmalar da oldu 

Doodle Türkiye
Doodle Türkiye

Şimdi ise Google 1.sınıf ile 8. arası öğrencilerin kendi doodlerını tasarlayıp google'a gönderbilecekleri bir yarışma düzenliyor.

M.E.B ve Kültür Bakanlığı'nın da destek verdiği yarışmanın bu yıl ki teması Türkiye'nin tarihi ve turistik yerleri veya doğal güzellikleri.

Doodle'lar jürinin ilk 200 yarı finalist arasından seçeceği son 10 finalistin Google'ın ana sayfasında halk oylamasına sunulmasıyla derecelendirilecekler. Birinci Doodle çalışması bu şekilde belirlenecek ve 10 finalist olan her öğrenci ve öğretmenine birer Nexus 7 tablet pc verilecek. Çeşitli burslar da verilecek.

Yarışmaya katılım koşulları ve bilgisinin yanı sıra detaylar için Doodle 4 Google: Türkiye'nin Harikaları sayfasına tıklayın.

1 Yorum:

  1. google google olalı bir iyilik yaacak bu ülkeye bunlar acaba vergileri ödemeye başladılar mı?

    YanıtlaSil

 
Aç-Kapat