0 Yorum

Nokia Windows Phone 8 Lumia'ların Hepsine Amber Güncellemesi Sözü Verdi

20:49
Nokia Lumia Windows Phone 8 akıllı telefonuna sahip olanlara NOKIA'dan güzel haber geldi. Habere göre Nokia tüm Windows Phone 8 Lumia akıllı telefonlara Amber güncellemesini sunacak.

Eylül ayının sonunda yayınlayacak Amber isimli Nokia güncellemesinin tüm Lumia'lara geleceğinin sözünü veren Nokia yetkilileri bu haberle şüphesiz Lumia sahiplerini sevindirecektir.
Nokia Windows Phone 8 Lumia amber

Amber Güncellemesi Neler İçeriyor

Amber güncellemesi ile birlikte fotoğraflarınızı daha kolay düzenleyebileceğiniz bir araç, gelişmiş görüntü işleyicisi, hareket halinde görüntü yakalama, Lumia akıllı telefonların üst kısmına iki kez dokunarak akıllı telefonları aktif hale getirme gibi başlıca yenilikleri Lumia kullanıcılarına sunacak.

En önemli değişiklik ve geliştirme ise önizleme ekranında olacak. Buna göre, ön izleme ekranında aktif halde olmayan akıllı telefonu ilginç özelliklerle donatmak mümkün hale gelecek. Bir araç sayesinde akıllı telefon pasif moddayken batarya durumunu ve saat gösterme seçeneklerini kullanabilmek mümkün hale getiriliyor.

Lumia akıllı telefonları daha işlevsel hale getirecek olan Amber isimli güncelleme ile Nokia elini daha da güçlendirmek istiyor. Nokia'nın son yıllarda yaptığı akıllı telefon satışlarının neredeyse tamamını oluşturan Lumia modellerin oldukça beğenildikleri ve bu sayede Windows Phone deneyimi ile kullanımını yaygınlaştırdıkları gibi bir gerçek de ortaya çıkıyor.
Windows Phone 8 Desteği 2014'te Biter..! Başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.
Bakalım Amber güncellemesi ile Nokia beğenilen Lumia'larını daha da kullanışlı hale getirebilecek mi? Belki de bu güncelleme ile Nokia ve Windows Phone 8'in gücü daha belirgin bir hal alacak ve mobil devinin Android ile iOS karşısında son yıllarda yaşadığı hezimeti bir nebze olsun dindirebilecek. Daha etkin ve kullanışlı Windows Phone'ların önünü açma potansiyeli olan Amber isimli güncelleme NOKIA gibi bir devin geri bildirimler ve bunun sayesinde iyileştirmeler ile rakiplerine karşı başarı sağlamasına olanak verecek arge çalışmalarını yapmasına önayak olabilir.


0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Aç-Kapat