0 Yorum

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Mavi Renkli Oldu

06:58
Samsung'un tablet pazarında oldukça satan Galaxy Tab ailesinin 3 nolu üyelerinden Galaxy Tab 3 7.0 modeli için beyaz ve kahverengi renkleri dışında mavi renk seçeneği de kullanıcılara sunuluyor. Diğer beyaz ve kahverengi modellerinden farklı donanım özellikleriyle gelmesi düşünülmeyen mavi renkli model yalnızca renk konusunda kullanıcılara alternatif seçenek sunuyor.

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Mavi

Görsellerini twitter üzerinde paylaşım yapan evleaks sayesinde görebildiğimiz Galaxy Tab 3 7.0 mavi kasalı modelin piyasaya çıkış tarihine dair bir bilgi verilmezken hazır olduğu ve yakında tablet almak isteyenlere sunulacağa benziyor.  

Samsung'un gerek akıllı telefon olarak gerekse de tablet ürünlerinde bu kadar alt ve üst modelinin yanında bir de renk seçeneklerine göre farklı ürünleri piyasaya sunması ticari olarak başarılı bir sonuç mudur bilinmez ancak kaynakları "modern insan" tarafından bilinçsizce tüketilen dünyamızın aşırı tüketime doğru hızla sürüklendiğine bariz bir örnek; birileri Samsung'a dur demeli yoksa kendi Galaxy'sini kuracak..!

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Aç-Kapat