0 Yorum

Samsung Galaxy S5 İddiaları

23:44
Samsung'un amiral gemi rolünü üstlenen Galaxy serisi akıllı telefon modeli Galaxy S'lerin çıktığında son modeli olacak Galaxy S5 şimdiden dillendirilmeye başlanmış durumda öyle ki hakkında donanım özelliklerine kadar söylentiler dolaşır oldu.

2014 yılında çıkması planlanan Samsung Galaxy S5 için dillendirilen özelliklerin başlıcaları Galaxy Note 3'de de kullanılacak olan 16 Megapiksel kamera sensörünün Galaxy S5'de de kullanılacağı bilgisi. Samsung ürünlerinin detaylı incelemelerini sunan Sammobile'a gore ilk bilgiler bu yönde. 

Samsung Galaxy S5

Samsung'un diğer Galaxy S modellerinden daha benzersiz bir kasa tasarımını Galaxy S5 modeliyle kullanıcılara sunacağını belirten blog, Samsung'un kasa yapısında alüminyum kullanımını da artıracağını belirtiyor. Kasa yapısıyla oldukça eleştirilen Galaxy modellerine bu yönüyle iyileştirmede bulunacak olan Samsung ayni işlemi Galaxy Note 3 için de yapabilir, beklentiler o yönde.

Sürekli olarak akıllı telefon pazarına yeni modeller ve alt segmentlerini sunan Samsung'un bu politikası ile kullanıcıların tercih yapmalarını ne denli zorlaştırdığını anlaması mümkün mu bilinmez ancak bu denli tüketim odaklı ürün politikası en basit tabirle "yersiz ve lüzumsuz"..!

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Aç-Kapat