Bir Yorum

Hotmail Hesabı Silme +Outlook

17:32
Sosyal medya araçlarının gelişmesi ile birlikte bir zamanlar sıklıkla kullandığınız "hotmail/outlook" hesabınıza şimdilerde artık hiç uğramıyorsanız veya yeni bir mail hesabı kullanıyor ve eski mail hesabınızı kapatmak istiyorsanız resimli hotmail hesabı silme anlatımı işinize yarayacaktır.

Hotmail/Outlook Hesabı Silme

Öncelikle silmek istediğiniz hotmail/outlook hesabınıza giriş yapın ardından aşağıdaki görseldeki gibi ekranın sağ üst köşesindeki çarka/dişliye tıklayın.
Hotmail Hesabı Silme Outlook

Açılan menüde 1 numaralı "Diğer posta ayarları  kısmına tıklayın.

Hotmail Hesabı Silme Outlook

Yeni açılan sayfadan "Hesap ayrıntıları (parola, adresler, saat dilimi)" yazan 2 numaralı bölümü tıklayın.

Hotmail Hesabı Silme +Outlook

Ardından açılan yeni sayfanın alt bölümüne gelip 3 numaralı bölümde gördüğünüz "Hesabı kapat" kısmına tıklayınız.
Hotmail outlook account delete

Son adımınızın akabinde sistem hesabın size ait olup olmadığını kontrol etmek için parolanızı girmenizi isteyecek. 4 numaralı boşluğa parolanızı yazın ve ileri butonuna tıklayın.

Hotmail outlook Hesabı Silme

Karşınıza çıkan yeni ekranda "Tamam" demeden önce 6 numaralı bölümde beliren "Hotmail hesabınızı devre dışı bırakmanız gerekiyor" kısmına tıklayın.

Hotmail Hesabı Silme +Outlook

Microsoft sizden hotmail/outlook hesabınızı niçin kapattığınıza dair geri bildirim almak isteyecektir. 7 numaralı bölümden hesabınızı niçin kapattığınıza dair bir seçeneği belirleyin eğer uygun cevap yoksa "Diğer" kısmını tıklayın. Ardından "Hesabı devre dışı bırak" demeniz kullanmadığınız mailinizin silinmesi için yeterlidir. 

Hotmail Hesabı Silme +Outlook

Artık kullanmadığınız hotmail/outlook epostanızı kapattınız. 90 gün içerisinde tekrar mailinize girmezseniz mail hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

1 Yorum:

  1. bazı simgeler dışında yeni bir şey yok gibi en iyisi 14.04 lts yi beklemek

    YanıtlaSil

 
Aç-Kapat