0 Yorum

Samsung Galaxy S5 İris Tarayıcı

21:42
Samsung'un Galaxy serisi akıllı telefonlarının en üst modeli olacak olan Galaxy S5 ile ilgili iddialara bir yenisi daha eklendi.

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S 5 hakkında CES 2014 etkinliğindeki bir röportajda konuşan Samsung'un genel direktör yardımcısı Lee Young Hee'nin sözlerinden anlaşılan Samsung yeni bir teknolojiyi kullanıcılara sunacak. 

Samsung Galaxy S5 İris Tarayıcı

Samsung en büyük rakibi Apple'a parmak izi tarayıcısı teknolojisinde yeterli cevap verebilecek bir yenilik sunamamıştı ancak "iris tarayıcısı" ile Apple'a hem cevap verecek hem de fark atacak.

Lee Young Hee'nin Bloomberg ile yaptığı röportaj'da:
Bir çok insan iris tarama doğrulamasına oldukça meraklı. 
beyanında bulununca bu teknolojinin yeni amiral gemisi Galaxy S5 içerisinde yer alabileceği görüşü teknoloji dünyasında konuşulur oldu. Resmi olarak bu konuda bir doğrulama henüz yapılmadığı gibi herhangi bir yalanlama da yapılmış değil.

Güvenlik ve kişiselleştirme açısından Apple'ın parmak izi tarama teknolojisinden daha ileri olacak olan "iris tarama sistemi" Galaxy S5 ile birlikte gelir mi bilinmez ancak yeni amiral gemisinin çıkış tarihinin Nisan ayı olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bakalım önümüzdeki baharda Samsung bizi nasıl şaşırtacak.

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Aç-Kapat