0 Yorum

Europa Universalis IV Çıktı

07:35
Strateji oyunları meraklılarının büyük bir kısmının ilk üç oyununu keyifle oynadıkları Europa Universalis oyununun dördüncü serisi çıktı. Yakın zamanda Steam üzerinde ön siparişi alınan Europa Universalis IV yapımcıların söz verdikleri gibi 2013 yılının üçüncü çeyreğinde çıkmış oldu. Steam ve Linux platformlarının iş birliği yapmasının en güzel meyvelerinden birisi de şüphesiz Europa Universalis IV oyununun Linux işletim sistemli bilgisayarlara da gelmiş olması. Oyun Linux, Windows ve Mac sürümleri ile gelmiş bulunuyor.

Europa Universalis IV released

Eğer Paradox firmasının Crusader Kings II isimli oyununa sahipseniz ve Europa Universalis IV oyununu da ön sipariş ile satın aldıysanız Crusader Kings II de mevcut bulunan krallığınızı kayıtlı oyun dönüştürücü hediyesi ile mevcut oyununuzu Europa Universalis IV formuna çevirebilecek ek özelliğe de sahipsiniz demektir. Ancak bu özellik sadece EU'yu ön sipariş ile alanlara ait bir hak.

Europa Universalis IV çıktı

Europa Universalis oyunlarını hiç oynamadıysanız ancak Total War veya Civilization oyunlarına aşinaysanız EU'yu da sevebilirsiniz fakat Europa Universalis diğer iki türden de farklıdır hatta Paradox'un kendi oyunu olan Crusader Kings'ten de farklı ve kendisine has bir oynanışı vardır. Dilerseniz Steam üzerinden Europa Universalis'in demosunu edinebilir ve oyuna dair kendiniz fikir sahibi olabilirsiniz.

Europa Universalis IV demosunu da bulunduğu Steam sayfasına gitmek için tıklayın

Teknoloji Manya BLOG

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Aç-Kapat