0 Yorum

Twitter Takipçi Sistemi ManageFlitter'a Yeni Özellik

17:35
Twitter'ın kendi bünyesinde yaptığı değişiklerden etkilenen üçüncü taraf uygulamalarının en başında ManageFlitter geliyor. Bu değişikliklere göre artık bulk(toplu) follow&unfollow işlemleri yapılamayacak.

twitter manageflitter unfollow

ManageFlitter Nedir?

Twitter kullanıcı hesabınız varsa ve ManageFlitter'ı daha önce hiç kullanmadıysanız kesinlikle işinize yarayacak en önemli takipçi kontrol sistemi aracı olduğunu belirtelim. İnternette mevcut bir çok takipçi kontrol sisteminin reklam twitleri atıyor olmasının yanında kullanıcı arayüzlerinin de oldukça kompleks olduklarını düşünürsek ManageFlitter'ın diğerlerine göre neden daha fazla tercih edildiğini anlayabiliyoruz.

Pro ve ücretsiz modları olan ManageFlitter'ın ücretsiz özellikleri bile yeterli gelebilecek kadar işlevselliğe sahip eğer yalnızca sizi takip edip sonra gezegendeki tek zeki varlıkmışcasına sizi takip listesinden çıkaran(lar) varsa bu aracı kullanmanızı tavsiye ederiz. Spam hesapları, etkisiz ve işlem yapmayan hesapları da ManageFlitter ile takip listenizden çıkarmak oldukça basit.

Twitter'da troll gibi davranan veya fenomen olmak için sürekli olarak birilerini takip edip sonra unfollow edenlerin uğradıkları kişilerden birisi de muhakkak ki sizsiniz. 
Takip edeni takip ederim
Follow var Unfollow yok
gibi bir çok söylemle sizi takip listesine alan sonra da sizden o kişileri takip etmenizi isteyen bu sinir bozucu fenomenCİK'ler -ya da troll mü desek- kendilerini bu sayede takip ettirip sonrasında sizden takiplerini çekiyorlarsa işte ManageFlitter sayesinde bunlardan toplu olarak kurtulmak "yakın geçmişte" çok kolaydı.

ManageFlitter Yeni Unfollow Sistemi

Twitter'ın kaprisleri(istenmeyen davranış, spam işlem) ve kullanıcı kaybetme korkusuyla yaptığı "toplu takip/unfollow" işlemlerini sınırlama değişikliği neticesinde ManageFlitter'da da işlemler biraz değişti. Bu bağlamda MF kurucusunun yaklaşık 1 ayı geçkin süre önce duyurduğu takipçi kontol sistem güncellemesi MF bünyesinde aktif hale geldi.

twitter manageflitter bulk

Yani artık sizi takip edip daha sonra takiplerini geri çekenleri "tek tek" Unfollow etmek zorundasınız! Biraz sinir bozucuymuş gibi gelse de ManageFlitter ile alışık olduğunuz, kişilere göre kutu içerisine tik koyarak yaptığınız geçmişteki işlemi şimdi sanki yine tik koyarmış gibi yapıp kullanıcları unfollowlamak gerekecek.

twitter manageflitter bulk

Biraz zahmetli gibi görünse de yapılan işlem önceki ManageFlitter sistemiyle pek faklı değil, sadece tik koyup uğraşırken ki zamanı unfollow yaparak geçiriyorsunuz.

Değişiklikle ilgili site tarafından YouTube üzerinden yayımlanan video:

Teknoloji Manya BLOG

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Aç-Kapat