0 Yorum

Ücretsiz Android Araba Yarışı Oyunu

15:12
Android tabletiniz ya da akıllı telefonunuz varsa ve akıllı cihazınızda oyun oynamayı seviyorsanız haberimizdeki ücretsiz araba yarışı oyununu deneyebilirsiniz. 

Drag Racing

Drag Racing 

Drag Racing diğer bir çok araba yarışı oyunundan farklı olarak oyunculara bu ücretsiz araba yarışı oyununu profilden oynama imkanı veriyor. Yani yarış yaparken rakiplerinizi ve aracınızı üstten ya da arkadan takip etmek durumda değilsiniz. İlk başlarda oyunun bu yönüne biraz alışmak gerekiyor ancak Drag Racing kesinlikle alışıldıktan sonra bağımlılık yapan kaliteli oyunlardan.

Drag Racing oyununun

Android oyunlarının kaliteli olanlarının büyük bir kısmı ya ücretsiz olmuyorlar ya da ücretsiz sürümleri kısıtlı özelliklerle kullanıcılara sunuluyorlar, Drag Racing araba yarışı ise tamamen ücretsiz. 50+ lisanslı gerçek araba ile yarış yapmak mümkün olan oyunda klasik 69' Mustang veya yeni kasa BMW M3 gibi efsane arabalarla yarışmanız mümkün. Yarışlar sonunda elde ettiğiniz başarıya göre para kazanıp aracınızı dilediğiniz şekilde modifiye edebilirisiniz.

Ücretsiz Android Araba Yarışı Oyunu

Drag Racing oyununun en güzel yanlarından birisi de Online modunun bulunması bu sayede ister arkadaşlarınızla isterseniz de rastgele dünyanın herhangi bir yerinden insanlarla yarış yapabilmeniz mümkün. Bağımlılık yapabilen bu yarış oyununu denemek veya kalıcı olarak oynamak isterseniz:

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Aç-Kapat