0 Yorum

Alkolsüz Mekan Arayanlara Yeni Bir Servis

17:05
Tesadüf eseri denk geldiğim site Alkolsuzmekan.com bir ilki İnternet dünyasına kazandırmayı amaçlıyor. Site yönetiminin bildirdiği üzere insanlardan gelen  “alkolsüz ve nezih yaşam alanları” taleplerini bilgi sistemiyle sunmak amaçlanmış.

Alkosuzmekan.com

Asla HELAL kavramı ile alkolsuzmekan.com'un sunduğu mekanların bütün olarak değerlendirilmemesini belirten yönetim, amaçlarının yalnızca "alkolsüz" mekanlara  bünyelerinde yer vermek olduğunu belirtiyorlar. Kafe ve restaurantlar başta olmak üzere davet/organizasyonlar için insanlarca talep edilen alkolsüz mekanların listesini site kullanıcılarına sunmayı hedeflemiş durumdalar.

Şu an için Beta aşamasında olan sitenin kapsamı oldukça geniş. Kullanıcıların yorum dışındaki kullanım amaçları için herhangi bir üyelik işlemi gerekli değil. Site bünyesinde yer alan mekanlar hakkında detaylı bilgilerinde olduğu bölüm oldukça göze çarpıyor. Bu sayede gidilmesi planlanan mekanın çocuk parkı, mescit, engelli erişimi, otopark, İnternet erişimi gibi ek hizmetleri sunup sunmadığı gözlemlenebiliyor.

alcohol free

Alkolsuzmekan.com'un içeriğinin site çalışanları tarafından teyit edildiğini bildiren yönetim, alkol satışı yapmadığını bildiren ve bu bilgiyi çeşitli iletişim kanallarından da teyit ettiren işletmeleri sitelerinden sunuyorlar. Eğer site üzerinde bulunan bir mekanın alkol servisi yaptığına şahit olursanız site yönetimine durumu bildirebileceğiniz kanallar da mevcut.

Mobil olarak kullanıma da açılmak üzere olan sitenin Android ve iOS uygulamaları geliştiriliyor. Uygulamalar sayesinde dolaşım esnasındayken size en yakın alkol servisi yapmayan mekanları kolayca bulabileceksiniz.

Alkosuzmekan.com

Şimdilik 2048 mekanın yer aldığı listenin ilerleyen dönemlerde daha büyük rakamlara ulaşması olası. Eğer siz de alkol servisi yapmayan mekanları tercih ediyorsanız ya da işletme sahibiyseniz ve de işletmenizde alkolsüz servis anlayışını benimsiyor daha fazla kitleye ulaşmak istiyorsanız detaylı bilgi için alkolsuzmekanlar.com'u inceleyebilirsiniz. 

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Aç-Kapat