0 Yorum

Android'in Babası Andy Rubin'den Yeni Google Projesi: Robotlar

17:32
Android'i dünyanın bir numaralı mobil işletim sistemi yapan deha Andy Rubin'in robotlar üzerinde çalıştığı bilgisi teknoloji dünyasını heyecanlandırdı.

andy robin google

NewYork Times gazetesiyle yaptığı röportaj sonrasında projeye dair az da olsa bilgi veren Rubin, robot teknolojisinin gelecekteki yerine vurgu yaptı. Başlangıç olarak kişisel kullanım amaçlı olmaktan çok genel amaçlara hizmet edecek robotlar üzerinde çalışacaklarını belirtti. Ancak zamanla Rubin şüphesiz ki Google gibi bir devin etkisiyle projeyi kişisel robotlar seviyesine kadar ilerlemek isteyecektir.

Yakın zamanda Google Glass, giyilebilir robot teknolojisi, gökyüzünden balonlar ile her eve İnternet, sürücüsüz otomobil projesi gibi uç nokta çalışmalar yapan Google'ın orta vadede hayatımıza robotların girmesini sağlaması bu röportaja göre işten bile değil. 

Geçen gün haberini yaptığımız Amazon'un müşterilerine ürünlerini kendi air droneları ile havadan ulaştıracağı bilgisinden sonra Google'dan da gelen bu haberlerle artık robot çağına doğru geçiş yaptığımızı düşünüyorum

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Aç-Kapat