2 Yorum

Samsung'tan iOS Vari Yeni Launcher

16:35
Samsung'un neredeyse tüm akıllı telefon ve tabletlerinde kullandığı TouchWiz artık tarihe karışacak gibi görünüyor.
samsung terrain home

Sammobile'da yer alan bir bilgilendirme yazısına göre Samsung'un Android 4.2 ve üzeri akıllı cihazları için öngördüğü yeni arayüz bundan sonra Terrain Home isimli launcher olabilir. Daha akıcı ve hızlı kullanım deneyimi sunması amaçlanan yeni arayüz şimdilik Beta sürecinde ve sadece Birleşik Devletler sınırlarında kamuya açık durumda. Dilerseniz linke tıklayarak Terrain Home APK'sına erişebilirsiniz. 

samsung terrain home

Daha çok iOS 7'ye şeklen ve Ubuntu Touch'a da işlevsel olarak benzediği görülen Terrain Home Samsung'un en mahir olduğu özenme dürtüsünün ürünü olduğunu düşündürüyor. Patent ihlalleri konusundaki kötü ününü hiçe sayan Samsung'un yeni launcherının çalışma prensibi ise şöyle:

samsung terrain home

Sağdan sola yapılan kaydırma hareketleri ile kenar çubuğu ekrana geliyor. Soldan sağa yapılan kaydırma hareketi ile de yüklü uygulamalara ulaşılabiliyor. Yukarı yönlü kaydırma hareketinin akabinde ise arama bölümü ekrana geliyor.

samsung terrain home

2 Yorum:

  1. Ben APK'dan kuramadım ama denemek isteyen olursa şu şekilde kurulabiliyor önce "https://plus.google. com/communities/112623107834590934059" Google+ Topluluğu'na katılıp ardından Google Play'den yüklenebiliyor, ama bu adımları telefonunuzdan yapmanız gerek. Arkadaşa katılmakla birlikte henüz beta bile denemeyecek kadar az geliştirilmiş olduğunu ekleyeyim meraklısı yüklesin yoksa şu an iş görmüyor.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar windowsta 64 bit kullanıyorum burda 32 mi kuracağız?

    YanıtlaSil

 
Aç-Kapat