Bir Yorum

GTA Online Oyna

07:14
Oyuncuların çıkmasını sabırsızlıkla bekledikleri GTA 5 ile paralel olarak Grand Theft Auto oyununu multiplayer oynamayı sağlayacak Grand Theft Auto Online için tanıtım videosu yayınlandı. GTA 5 ile GTA Multiplayer bir birlerinden mod olarak bazğımsız gibi sunuluyor ve GTA'nın online sürümünün zaten GTA 5 geliştirilmeden önce de RockstarGames tarafından planladığı belirtiliyor.

GTA Online

Kısacası GTA 5 ile GTA Online iki farklı sürüm olarak değerlendirilebilir. GTA 5 Multiplayer için yayınlanan videoda karakterinizi çeşitli görevlerden geçirip daha üst seviye bir karaktere yükseltmeniz gerektiği gösteriliyor. GTA Online oynanışında kendi karakterinizi tıraş olmak gibi özel bakım seçenekleri de dahil geliştirebiliyor, paranızla araba satın(çalmak oyunun ruhunda var) alabiliyorsunuz. Denizde, karada ve havada size verilen görevleri yerine getirmekle üç mekanda da oyunu soluklama şansı buluyorsunuz. Görevlerin yanında kendi yarışlarınızı hatta mekanlarınızı da tasarlayabileceksiniz.

GTA 5 Online Çıkış Tarihi

GTA 5 çıkış tarihi olan 17 Eylül'den 2 hafta sonra yani 1 Ekim'de GTA 5 Online çıkacak ve oyun severler ile buluşacak. Oyunun yapımcısı RockStar'ın bildirdiğine göre online sürümde toplamda 16 kişi oyun içerisinde mücadele edebilecek. GTA 5 ile oyunu iyice kavrayıp daha sonra İnternet üzerinden gerçek oyuncular ile GTA 5 Online oynanması için iki oyun arasında çıkış tarihleri farklı olarak belirlenmiş durumda.

Merakla ve heyecanla beklenmeye başlanan GTA Online tanıtım videosu:

Teknoloji Manya BLOG


1 Yorum:

  1. bu nasıl iş böyle be nie ayrı ayrı para verelim işe bak

    YanıtlaSil

 
Aç-Kapat