0 Yorum

Ücretsiz Google Web Designer Aracı

18:51
Google bu kez de Web tasarımcılarının kalbinde yer edinecek kadar güzellikte bir girişimde bulunuyor. Profesyonel tasarımlara sahip, duyarlı ve yeni teknolojilere cevap verebilen web sitelerinin başta İnternet kullanıcıları olmak üzere Google gibi arama motorlarının da aradığı temel özellikler olduğunu söyleyebiliriz.

Google Web Designer tool

Bu nedenle olsa gerek ki Web tasarım ve geliştirme araçlarının sürüsüne bereket olduğu İnternet dünyasında Google kendi SEO standartlarında sitelerin yaygınlaşması için ücretsiz ve şimdilik Beta aşamasında olan Web Tasarım Aracını kullanıcılara sundu.


Windows ve Mac bilgisayarlarda Beta olarak ücretsiz gelen Google Web Designer'ın adından söz ettirecek kadar yetenekli olduğu görülüyor. İnternet tarayıcıları başta olmak üzere mobil uygulamaların da HTML5 dilinde yazılmaya başlamasını hedef alan Google bu yeni teknolojinin standartlaşması adına önemli bir girişimde bulunmuş durumda.

Google Web Designer Aracı

Çok başarılı bir web tasarım aracına dönüşmesi muhtemel olan Google Web Designer şimdiden 3B efektler, kaliteli animasyonlar, görsel bir çok aracı Web tasarımında kullanılmasına müsaade ediyor. Kod bilginiz yoksa bile çok kolay bir şekilde Web Sitesi tasarlama imkanını bulabileceğiniz Google Web Designer'ı denemek isterseniz:

Google Web Designer İndir

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Aç-Kapat