5 Yorum

Pear OS 8 Çıktı İndirin

15:48
Linux dünyasının OSX'i olan Pear OS'un en son sürümü Pear OS 8 Rocha yakın zamanda yayımlandı. David Tavares tarafından Linux kullanıcılarına sunulan Pear OS, Ubuntu mini remix türevi ve oldukça işlevsel bir dağıtım.

Pear OS 8 Rocha download indir

Eğer Mac-OSX bir bilgisayar arzuluyorsanız ve ücretini pahalı buluyorsanız diğer yandan Apple üretimi olmayan bir bilgisayara OSX kurmayı güç buluyorsanız Pear OS 8'i bilgisayarınıza kolayca kurarak Linux üzerinden OSX deneyimini yaşayabilirsiniz. Pear OS 8 kullanımı kesinlikle keyifli ve OSX benzeri bir deneyim yaşatıyor. Arayüz olarak OSX işletim sistemine oldukça benzeyen Pear OS 8 önceki sürümlerine göre çok daha fazla özellik ve kararlılık içeriyor.
Pear OS 8 Rocha download indir

Pear Cloud dosya depolama hizmetini 2 GB'a kadar ücretsiz sunan Pear OS 8 bir çok ön yüklü uygulama ile gelirken, kendi uygulama mağazası bünyesinde 3.000'den fazla uygulamayı da kullanıcılara sunuyor.

Pear OS 8 Rocha download indir

Kişiselleştirmeye diğer bir çok GNOME ön yüklü dağıtıma göre daha fazla önem veren Pear OS 8'de kişiselleştirme işlemlerini kolayca yapmanıza olanak verecek MyPear 6, Clean My Pear 2 gibi yardımcı araçları kullanabilirsiniz.

Pear OS 8 Rocha download indir

Geliştiricisi David Tavares tarafından tablet sürümü çalışmaları da devam eden Pear OS için Indiegogo kampanyası da açılmış durumda.

Pear OS 8 Rocha sürümü indirmek ve denemek için:

Pear OS 8 Rocha download indir

Pear OS 8 32 bit İndir

Pear OS 8 64 bit İndir

5 Yorum:

  1. çok şık duruyo

    YanıtlaSil
  2. pear os is killed :( haci david pear os'u satmış galiba artık öldü. solusos sonrasında bir efsane daha tarih oldu

    YanıtlaSil
  3. mevlüt akdağ7 Mart 2015 22:17

    kardeş verdiğin link eski varsa yenisini ekle hiç bir yere bulamıyorum zaten

    YanıtlaSil
  4. mevlüt akdağ7 Mart 2015 22:18

    kardeş nerden biliyorsun bi bilği ver

    YanıtlaSil

 
Aç-Kapat