0 Yorum

Android'lere Ücretsiz CM Security Antivirus

10:59
Mobil kullanımın artmasıyla birlikte Android ve iOS gibi mobil işletim sistemlerini tehdit eden zararlıların da artması kaçınılmaz hale geldi. Bir çok kullanıcı farkında bile olmadan zararlıların istila ettiği akıllı telefon ve tabletleri kullanıyor. Bir kısmı ise daha önce akıllı cihazlarına yükledikleri antivirüs uygulamalarının akıllı telefon ve tabletlerini ağırlaştırmasını gerekçe göstererek bu tür savunma uygulamalarını kaldırdıkları gibi bir gerçek mevcut.

 CM Security Antivirus

Eğer hafif ve kararlı üstelik de başarılı bir mobil antivirüs uygulaması arıyorsanız bu yazımızda paylaşacağımız uygulama ile hem güvende olabileceksiniz hem de akıllı telefon veya tabletiniz donma ve kasılmalara maruz kalmayacak.

CM(Clean Master) Security Free Antivirus:

Daha önce de KS Mobile tarafından mobil kullanıcılara sunulan başarılı optimizasyon uygulaması Clean Master hakkında inceleme yazısı yayınlamıştık. Eğer akıllı cihazınızda donma ve kasma sorunları mevcut ise o yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz. 

Şimdi de KS Mobile'ın güvenlik uygulaması Clean Master Security'i inceleyip irdeliyoruz. Öncelikle yaptıkları ve vaat ettiği işlemelere karşın boyutunun yalnızca 2.4 MB oluşuna değinmek istiyorum. Uygulama mağazalarında muadili bir çok uygulamanın onlarca MB boyutta olanları bile mevcutken CM Security akıllı telefon ve tabletlerde işgal ettiği boyutu çok sınırlı tutarak rakiplerinin önüne geçmeyi başarıyor.

 CM Security Antivirus download

Çok hafif oluşu ve gerçek zamanlı koruma işlemini sessiz sedasız yapabilmesi ile neredeyse emsalsiz bir performans sunuyor. Açıkçası donanım yönünden üst düzey olmayan akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mutlaka denemesini tavsiye ediyorum; farkı hissedeceklerdir.

Ultra güvenli mobil kullanım deneyimi vaat eden CM Security antivirüs uygulaması, bağımsız güvenlik enstitüsü AV-TEST tarafından 1 numaralı mobil güvenlik uygulaması olarak işaretlenmiş durumda.

 CM Security Antivirus indir

Uygulama şu an için Google Play'de Android akıllı telefonlar ve tabletler için mevcut durumda. CM Security'i kurduktan sonra sizi aşağıdaki görseldeki gibi bir "ilk kullanım" ekranı karşılayacak.

 CM Security Antivirus

 "Asla Taranmadı" ibaresini gördüğümüz için yapmamız gereken tek şey orta bölümdeki şık tasarıma sahip "Tara" baloncuğuna dokunmak olacak.

 CM Security Antivirus

Ardından trojan, malware, adware, spayware gibi zararlılara karşı tarama işlemine geçiş yapacak olan uygulama ilk taramayı yaparken 1-2 dakikalık süre boyunca işleme devam ediyor. Ancak daha sonrasında yüklenen her yeni uygulama saniyeler içerisinde taranabiliyor.

 CM Security Antivirus

İşte size sonuç ekranı... Akıllı cihazınız herhangi bir zararlı barındırıyor ise ya da bir açığı var ise bu ekranda açıkça görülebiliyor.

 CM Security Antivirus

"Tümünü Çöz" ya da "Hemen Düzelt" demek kadar basit olan bir parmak dokunuşu ile mevcut tüm güvenlik risklerinden akıllı telefon ve tabletinizi kurtarabiliyorsunuz.

 CM Security Antivirus android indir

Uygulamanın sağ üst bölümündeki üç noktaya dokunduğunuzda ayarlar dahil  uygulamanın sunduğu diğer işlemlere ulaşabilirsiniz.  

CM Security Özellikleri:

  • Çoklu koruma
  • Virüs ve zararlı tanımlarını otomatik güncelleştirebiliyor
  • Yüklenmiş uygulamaları bir kaç dakikada tarayabiliyor
  • Yeni uygulamaları hemen(1-5 sn) tarayabiliyor
  • Zamanlanmış tarama seçeneği sunuyor
  • SD kart taraması ile dışarıdan zararlı bulaşmasını engelliyor
  • Güvenli web gezintisi seçeneği sunuyor, zararlı URL'leri bloke edebiliyor
  • İstenmeyen numaralardan gelen aramaları bloke edebiliyor
Ücretsiz CM Security Antivirus

CM Security Free Antivirus İndir

0 Yorum:

Yorum Gönder

 
Aç-Kapat